214 XL Væglampe Sort – Lampe Gras

DKK 6.650

Kan købes her!

Varenummer (SKU): 1022500921320449 Varekategori:

Design
bernard-albin-gras for lampe-gras
Koncept
214 XL In And Out er et ikon for det 20. århundrede – Med rødder til 1922 hvor de førstegennemtænkte streger blev slået af Bernard- Albin GRAS, og siden er familien bare vokset. Udtænkt ti kontorer og til industrien var serien totalt unik, med sit enkle, robuste og alligevel meget ergonomisk design. Den grundlæggende form er med hverken skruer eller svejsede samlinger.
Med XL In And Out fuldendes serien af belysning fra Lampe Gras så udendørs arealerne nu heller ikke snydes for de elegante linjer og de klassiske former.
Det funktionelle og æstetiske emmer ud af XL In And Out og især designet af de enkelte detaljer såsom armene, kroppe, beslag og samlinger er fantastisk originale, gennemtænkte og langt forud for deres tid. Le Corbusier blev tidligt i forløbet forført af det moderne design på Lampe GRAS og benyttede flittigt lamperne i sine projekter.
I dag er La Lampe GRAS lampen blevet et efterspurgt samlerobjekt i hele verden, især i Frankrig, USA samt Japan. Bernard- Albin Gras talentfulde og visionære design har vist sig at være tidløst.

Brand

Lampe Gras


css.php