Fritz Hansen Super-Ellipse Bord Med Udtræk B620

DKK 29.420

Kan købes her!

Varenummer (SKU): 9414000271635640 Varekategorier: , ,

Fritz Hansen Super-Ellipse bord med udtræk B620.
Leveringstid: Ca. 4-6 uger.
Super-Ellipse bordet er designet af Piet Hein og Bruno Mattson tilbage i 1968 og er i dag et tidløst og klassisk designikon verden over. Spisebordets harmoniske ovale form er inspireret af Piet Heins innovative design af en rundkørsel på Sergels Torg i Stockholm. Takket være Piet Heins matematiske evner opdagede man, at den superelliptiske form havde nogle attraktive og funktionelle kvaliteter uanset størrelsen på ovalformen.
Den elegante ellipseform skaber et harmonisk udtryk i rummet. Bordet passer perfekt ind i den moderne boligindretning, og det er ideelt som spisebord både i stuen eller i køkkenet. Denne model er et udtræksbord, så du får muligheden for at have et bord der både passer perfekt til hverdagen og til familiefesten i weekenden.
Super-Ellipse bordet har en hvid laminat bordplade og spændben i forkromet stål. Bordpladen er fremstillet af Fenix laminat med nano-tech overflade, der ikke ændrer farve over tid, er hygiejnisk og varmeresistent samt anti-fingeraftryk. Laminatbordpladen har en matpoleret aluminiumskant, der gør bordet ekstra slidstærkt.
Der gives 5 års garanti på lakerede baser, og 10 års garanti på stel samt bordplader.
Mål: H 72 x B 100 x L 170/270 cm


css.php